Manda Yoğurdu

Manda Yoğurdu

 

Yüzde 60 kalsiyum yüzde 40 protein barındıran bu sütten elde edilen yoğurt neredeyse tüm hastalıklara karşı vücut direncini artırır. Bunun yanı sıra E ve A vitaminleri bakımından da zengin olan manda yoğurdu yararlı bakteriler de içerir. Diğer sütlere oranla daha beyaz olan manda yoğurdu ayrıca kahve sektöründe de tercih edilir. Doğal antibiyotik olan manda yoğurdunun kalorisi de oldukça düşüktür. Şimdilerde Avrupalı uzmanların açıklamalarından sonra en çok tüketilen besin oldu. 

İlgili Resimler

Öne Çıkarılanlar

İsli Peynir Nasıl İslenir?

İşte sütün gelebileceği en lezzetli hal. “Yemeğin lezzetini tereyağı ver

Kaymak deyip geçmeyin! Süt terletmesi yöntemiyle doğal